Congrés Popes

Més d’un centenar de convidats van assistir a la presentació de la campanya “Aquí en diem popes” que es va celebrar el passat 6 de juny a l’O’brothers de les Borges Blanques. Així és amics, no n’hi havia prou en divulgar el mot popes a traves d’aquesta pàgina o dels comptes de twitter de tres esvalotadors virtuals. Havia d’aparèixer el quart alterador de l’ordre, avalat pels incansables Muntadors de Pollastres Grossos, per capitanejar la desvirtualització d’aquest projecte i convertir-lo en un congrés lingüístic a la terrassa d’una cerveseria.

Us deixem el recull de fotografies de tot el respectable que va anar mostrant les millors rialles al photocall rural que vam improvitzar per donar la benvinguda.

En propers articles anirem desvetllant tot el que va donar de sí aquesta bogeria. Estigueu atents.

No Comments Yet

Leave a Comment