Enric Pineda

Popes contra el càncer de mama

16 octubre 2013 on Càncer de mama by admin

L’Enric Pineda fa dies que està treballant de valent en una curiosa campanya de conscienciació sobre el càncer de mama “Popes contra el càncer” a la que sens dubte ens hi sumem. Aquest projecte arrencarà aquest mateix dissabte 19 d’octubre, aprofitant la celebració del dia mundial contra el càncer de mama.

Aquesta web, a part d’aportar dades i informació sanitària, monitoritzarà totes les piulades de twitter etiquetades amb el hashtag #popescontraelcancer, que mostraran fotografies artístiques de tuiteres fent postures típiques de l’autoexploració mamària (ma al pit, a l’aixella, estirades, dempeus, etc…)

I vosaltres, us animeu a autoexplorar-vos?

Us deixem aquesta petita infografia que hem dissenyat amb les dades de l’Enric, en forma d’agraïment, per deixar-nos col·laborar en aquest projecte. Bona feina i molta sort amb la iniciativa, crack!

Popes contra el càncer

Trobareu més informació a:

 • Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (PDF)
 • AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer)
 • American Cancer Society
 • Tags
  Comments
  • Elisenda
   1980 dies ago - Respon

   Bona iniciativa!

   I molt bé per fer campanya de l’auto-exploració! No només palpant podem detectar un bony estrany, també és aconsellable observar-se al mirall un cop hem sortit de la dutxa i mirar si la forma del pit és la que ha de ser. A simple vista també es pot fer i CADA DIA! És molt fàcil i s’ha de fer. NO VOLEM POPES AMB CÀNCER!

  Leave a Comment