Popes indepes

#popesindepes

13 desembre 2013 on Popes darrere els escots, Popes indepes by admin

Gent, és hora de mullar-se perquè el futur del país ens crida i des del popes.cat creiem que és el moment de vincular les popes i el moment històric que estem vivint. Ja sabeu que Catalunya serà amb popes o no serà.

És per això que volem inaugurar la nova secció #popesindepes (basat en l’exitós hashtag de la @maduixetaWili que ha triomfat aquesta matinada a twitter), un lloc on anirem publicant tot allò que vinculi popes i independència. No descartem en un futur crear una segona secció amb les #popesfederalistes. mai se sap, tu.

No hem pogut trobar millor imatge per inaugurar aquesta nova categoria que la simpàtica foto que va penjar la @Mabel_RR ahir a twitter arran de la convocatòria del referèndum per la independència, fent referència directa a la doble pregunta que haurem de respondre els que volem un Estat independent. Sí i Sí. Senzillament genial :D

Esperem les vostres aportacions i propostes :)

Salut, popes i independència.

Més #popesindepes amb el tret de sortida de la @maduixetaWili:

No Comments Yet

Leave a Comment